Juni 2022

More SPACE tecknar samarbetsavtal med SVT

SVT Sport har skrivit avtal på minst tre års samarbete med sponsringsföretaget More SPACE, som får det exklusiva uppdraget att sälja sponsring till SVTs stora sportevenemang till och med december 2025. Totalt handlar det om 19 stora sportevenemang med allt från Friidrotts-VM till Fotbolls EM för damer, Fotbolls SM för herrar, Junior VM i ishockey och Skidskytte-VM.

Läs mer

Maj 2022

Sweden Rock lockar entusiaster från industri- och byggbranschen

Den 8-11 juni arrangeras Skandinaviens största rockfestival – Sweden Rock. Här bjuds besökarna inte bara på rock, hårdrock och metal, utan även på upplevelser hos festivalens samarbetspartners. Festivalen har snabbt blivit ett populärt event att synas på för företag inom bland annat industri- bygg och försäljning.

Läs mer

April 2022

Företagen spelar en viktig roll för en jämställd idrott                               

Tidigare i år tillträdde Lise Klaveness rollen som ordförande för det norska fotbollsförbundet. Norge fick därmed sin första kvinna på posten och Klaveness är, tillsammans med flera andra kvinnor, en del av den positiva trend vi ser inom idrotten. På både nationell och internationell nivå börjar kvinnor ta större plats. Här i Sverige går att nämna Erika Grahm, Brynäs IF, som blev första kvinnliga sportchef för ett herrlag och Jenny Silfverstrand, vd för SHL. Dessa exempel visar på en tydlig trend inom idrotten, där damerna har tagit sin rättmätiga plats bredvid männen.

Läs mer

Mars 2022

Tips för en lyckad sponsring!

Genom ett lyckat sponsorskap kan företag stärka såväl sin affär som sitt varumärke. Men för det krävs både research, kreativitet och strategi. Vi listar våra bästa tips för dig som funderar på sponsring.

Läs mer

Januari 2022

Vad händer inom sponsring 2022?
– Fyra trender och en bubblare

Satsningar på såväl elitnivå som den breda verksamheten, nya sätt att interagera med de rättighetsinnehavare man sponsrar, attraktiva digitala produktioner och ökade krav på mätning. Det är några av trenderna vi på More SPACE ser kommer att påverka sponsringsbranschen 2022. Samtidigt ställer vi oss frågan om sponsring inom e-sport tar klivet till en ny kommersiell nivå.

 

Läs mer

För ytterligare information:

Daniel Svenberg, KAM/PARTNER
Mobil: +46 733 20 99 31
Mail: daniel.svenberg@morespace.se

Karin Dahl Pedersen, KAM
Mobil: 0703-85 21 50
Mail: karin.dahl.pedersen@morespace.se

Lars Odbjer, VD/PARTNER
Mobil:+46 733 20 99 00
Mail: lars.odbjer@morespace.se