Resultatbaserad ersättning ökar intäkterna

Det är kraften i genomförandet som skapar goda resultat och det är i genomförandet vi har vår styrka. Det stryker vi under genom att bara ta betalt när vi genererar pengar till våra uppdragsgivare. Vi upplever att en resultatbaserad ersättning, där varje intjänad krona är till glädje för alla parter, skapar det extra driv som krävs för att hela tiden gå framåt i ett samarbete. Det ger samtidigt oss ett svårslaget fokus på att öka intäkterna för våra partners, ett fokus som de flesta organisationer har svårt att uppbringa.

Rent praktiskt går vårt jobb till så att vi antingen blir en integrerad del av er säljorganisation eller så tar vi totalansvar för hela säljorganisationen vilket innebär att vi bemannar och genomför försäljningsarbetet. Oavsett hur vårt samarbete ser ut får ni tillgång till vår kunskap och vårt stora nätverk och ni får kontinuerlig och konstruktiv feedback gällande paketering, prissättning och säljmetod.

*I undantagsfall, vid uppstart av komplexa projekt och vid konsultativa uppdrag, jobbar vi med fast pris.

Uppdragsgivare

Vi har ett nära samarbete med ett flertal uppdragsgivare. Varje uppdragsgivare har en sponsorstruktur som behöver partners i olika form. Det är där vi kommer in!

Rättigheter

Outsourca hela försäljningsarbetet eller låt oss göra det tillsammans med er befintliga säljresurs. Vi anpassar arbetssätt och upplägg i samarbetet beroende på våra uppdragsgivares behov.

Partnerskap

Genom vårt gedigna nätverk hjälper vi företag och organisationer att hitta rättigheter att inleda partnerskap med. Vi säkerställer att allt går i linje med verksamhetens mål, visioner och värderingar.

Våra uppdragsgivare

Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp.

SVT Sport

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Via ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.

Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival är den största, mest välorganiserade och högst rankade festivalen i Sverige. Ett partnerskap med Sweden Rock Festival erbjuder en rad spännande möjligheter att kommunicera med en oerhört lojal och engagerad målgrupp. Hör av dig så berättar vi mer!

Svenska Ishockeyförbundet

22 Distriktshockeyförbund, 392 ishockeyföreningar, 2087 lag och 9 landslag Som partner till Svenska Ishockeyförbundet blir man en del av en av de mest populära sporterna i Sverige och till det mest folkkära landslagen.

Svenska Bilsportförbundet

Över en miljon svenskar  - från norr till söder - intresserar sig för bilsport, och utgör sammantaget en stor och köpstark målgrupp. Ett partnerskap med Svensk Bilsport erbjuder flera flexibla möjligheter att nå ut i en mängd olika kanaler och sammanhang; där styrkan ligger både i räckvidd, passion och association.

Vår erfarenhet tillsammans med vårt stora nätverk gör att vi kan föra samman rätt företag med rätt miljö. Ambitionen är alltid att våra insatser skall skapa fler och bättre affärer för våra partners och relationerna skall räcka länge. Vi har därför ett antal uppdragsgivare med närliggande verksamheter och tydliga synergier sinsemellan.

2024 IIHF World Junior Championship

IIHF World Junior Championship (JVM) kommer att genomföras i Göteborg 2024. De svenska Juniorkronorna kommer tillsammans med nio andra länder spela matcherna i Scandinavium och Frölundaborg mellan den 26 december 2023 till 5 januari 2024. JVM är plattan i mattan, sista resan innan seniorkarriären och 100% ära!

Göteborg Film Festival

Göteborg Film Festival är Nordens största filmfestival och varje år tar man hela världens film till Sverige och Göteborg. Låt ditt varumärke umgås med de 160 000 besökarna i en miljö som andas kreativitet och jämställdhet. Förutom film bjuds det på seminarier, work-shops, fester och konserter. Under GFFs rättighet ryms numera även Prisma (ungdomsfestival) och Open Air (utomhusfestival) vilket gör att partnerskapet med GFF lever året runt.

Svenska Padelförbundet

Padel – Europas snabbast växande bollsport! Svenska Padelförbundets vision är: Padel för alla, genom hela livet. Oavsett ålder och idrottsbakgrund så kan man börja spela Padel. Orsaken är att det inte krävs så mycket, tekniskt är den lättare och bollduellerna blir längre och ganska intensivt. Padel är en naturlig mötesplats för gamla och nya vänner. Där familjer och kompisar kan spela och umgås.

Ski Classics

Ski Classics är den ledande världscupen för långlopp på skidor med 35 professionella lag och 14 tävlingar runt om i Europa. Utmanande och krävande lopp på mellan 15 till 100 km långa. Bland tävlingarna finns bland annat Vasaloppet, Birken, Marcialonga och ytterligare 11 av världens mest välkända och prestigefyllda lopp i ett mästerskap. Med mer än 50 000 skidlöpare – men där kvinnor och män, proffs och amatörer tävlar sida vid sida – är Ski Classics en upplevelse utan motstycke. Ski Classics Vision ”The Green and Equal Winter Sport” tillsammans med sommarens rullskidtävlingar gör Ski Classics till ett partnerskap med fokus på jämställdhet och hållbarhet för människa och miljö året om!

Svenska Orienteringsförbundet

Svenska Orienteringsförbundet. Orientering är sporten där elit och motioner tävlar tillsammans, där unga och gamla tävlar ihop med skogen som arena! Svenska Orienteringsförbundet har en sund idrott med en sund elit där landslaget är förebild med sunda kostvanor och hälsosam träning. Förbundet har ca 86 000 medlemmar och 120 000 registrerade användare i deras egen friskvårdssatsning ”hitta ut” som de kommunicerar med regelbundet med. Ledorden för orienteraren är gemenskapen, naturen, utmaningen, friheten och hjärngympan. Det rimmar helt med förbundets värdegrund trivsel, glädje, gemenskap och allas rätt att vara med. Kanske den värdegrunden rimmar med ditt företags värderingar?

Idag väljer människor i allt större utsträckning utifrån sina grundläggande värderingar när de bestämmer vilka varumärken som de köper varor och tjänster från. Därför är sponsring ett utmärkt sätt att visa vad företaget står för!

 

Svensk Basket

Svensk Basket Basket är inte som andra sorter – det är attityd, kultur och ett sätt att leva. En tredimensionell sport med mycket poäng och spektakulära spelsekvenser. Det är en sport för alla - en korg och en boll är det enda som behövs - oavsett årstid eller socioekonomiska förutsättningar. Svensk Basket präglas av starka värderingar och speglar det svenska samhället där man bidrar stort till mer jämställdhet, jämlikhet och inkludering i samhället. Svensk Basket inte bara driver mångfald, den är mångfald. Med landslag på frammarsch där spelarprofiler vågar ta ställning är Svensk Basket en förebild inte bara inom idrotten utan även i samhället.

SM-veckan

SM-veckan En stad, en vecka, massor av idrotter. SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande, idrottsevenemang som samlar svenska mästerskap i olika idrotter i en och samma stad under en vecka. SM-veckan genomförs i olika städer runt om i Sverige, vinter och sommar. Med SM-veckan vill Riksidrottsförbundet öka intresset för de svenska mästerskapen och visa upp idrottsrörelsens bredd samt synliggöra dess mångfald och samhällsnytta. Det är en folkfest med idrott i världsklass, upplevelser och underhållning. SM-veckan är en hyllning till idrottsrörelsen. Som sponsringsrådgivare samarbetar vi på More SPACE med SM-veckan för att hitta partners till veckan.