Resultatbaserad ersättning ökar intäkterna

Det är kraften i genomförandet som skapar goda resultat och det är i genomförandet vi har vår styrka. Det stryker vi under genom att bara ta betalt när vi genererar pengar till våra uppdragsgivare. Vi upplever att en resultatbaserad ersättning, där varje intjänad krona är till glädje för alla parter, skapar det extra driv som krävs för att hela tiden gå framåt i ett samarbete. Det ger samtidigt oss ett svårslaget fokus på att öka intäkterna för våra partners, ett fokus som de flesta organisationer har svårt att uppbringa.

Rent praktiskt går vårt jobb till så att vi antingen blir en integrerad del av er säljorganisation eller så tar vi totalansvar för hela säljorganisationen vilket innebär att vi bemannar och genomför försäljningsarbetet. Oavsett hur vårt samarbete ser ut får ni tillgång till vår kunskap och vårt stora nätverk och ni får kontinuerlig och konstruktiv feedback gällande paketering, prissättning och säljmetod.

*I undantagsfall, vid uppstart av komplexa projekt och vid konsultativa uppdrag, jobbar vi med fast pris.

Uppdragsgivare

Vi har ett nära samarbete med ett flertal uppdragsgivare. Varje uppdragsgivare har en sponsorstruktur som behöver partners i olika form. Det är där vi kommer in!

Rättigheter

Outsourca hela försäljningsarbetet eller låt oss göra det tillsammans med er befintliga säljresurs. Vi anpassar arbetssätt och upplägg i samarbetet beroende på våra uppdragsgivares behov.

Partnerskap

Genom vårt gedigna nätverk hjälper vi företag och organisationer att hitta rättigheter att inleda partnerskap med. Vi säkerställer att allt går i linje med verksamhetens mål, visioner och värderingar.

Våra uppdragsgivare

Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp.

Svensk Simidrott

Svensk Simidrott och Svenska Simförbundet erbjuder ett flertal givande möjligheter till samarbeten för företag med inriktning mot såväl B2B som B2C. Kanske du och ditt företag vill driva ett CSR-projekt där ni bidrager till ökad simkunnighet? Kontakta oss på More SPACE, så diskuterar vi!

SVT Sport

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Via ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.

Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival är den största, mest välorganiserade och högst rankade festivalen i Sverige. Ett partnerskap med Sweden Rock Festival erbjuder en rad spännande möjligheter att kommunicera med en oerhört lojal och engagerad målgrupp. Hör av dig så berättar vi mer!

Svenska Ishockeyförbundet

22 Distriktshockeyförbund, 392 ishockeyföreningar, 2087 lag och 9 landslag Som partner till Svenska Ishockeyförbundet blir man en del av en av de mest populära sporterna i Sverige och till det mest folkkära landslagen.

Vår erfarenhet tillsammans med vårt stora nätverk gör att vi kan föra samman rätt företag med rätt miljö. Ambitionen är alltid att våra insatser skall skapa fler och bättre affärer för våra partners och relationerna skall räcka länge. Vi har därför ett mindre antal uppdragsgivare med närliggande verksamheter och tydliga synergier sinsemellan.

Team Eksjöhus

Team Eksjöhus - ett högklassigt svenskt team bestående av elitskidåkare från Sverige, Norge och Finland - ska bli det bästa teamet i Visma Ski Classics (den ledande världscupen för långlopp). Med skidåkare som varje gång utmanar om pallplatser och topplaceringar kommer ni som partner få en stor synlighet; inte bara genom traditionell media utan även genom starka sociala kanaler. Häng med på en spännande resa!

Svenska Bilsportförbundet

Över en miljon svenskar  - från norr till söder - intresserar sig för bilsport, och utgör sammantaget en stor och köpstark målgrupp. Ett partnerskap med Svensk Bilsport erbjuder flera flexibla möjligheter att nå ut i en mängd olika kanaler och sammanhang; där styrkan ligger både i räckvidd, passion och association.

Göteborg Film Festival

Göteborg Film Festival är Nordens största filmfestival och varje år tar man hela världens film till Sverige och Göteborg. Låt ditt varumärke umgås med de 160 000 besökarna i en miljö som andas kreativitet och jämställdhet. Förutom film bjuds det på seminarier, work-shops, fester och konserter. Under GFFs rättighet ryms numera även Prisma (ungdomsfestival) och Open Air (utomhusfestival) vilket gör att partnerskapet med GFF lever året runt.