SWEDEN ROCK FESTIVAL

Sweden Rock Festival är en årligen återkommande festival med ett oerhört starkt erbjudande, både till besökare och partners. Besökaren bjuds på klassisk rock, hårdrock, metal och lite blues - något för alla smaker. Utbudet presenteras via ett fullspäckat program på festivalens fem scener med totalt 80-90 band. I festivalområdet finns ett djupt och brett utbud av matupplevelser samt ett antal kul aktiviteter att delta i.

För partners är detta en strålande möjlighet att kommunicera med en oerhört lojal och stark målgrupp. Det sker inne på festivalområdet där partners finns på plats och genomför olika tävlingar, visar upp sina produkter och erbjudanden. Det finns även ett VIP-område där du kan ta lite extra väl hand om dina viktigaste kunder eller leverantörer. #-rätters med vita dukar eller högrevsburgare och en öl i tältet- du väljer själv.

Allt ramas in av en riktigt skön och gemytlig stämning, som en enda stor "familj" med medlemmar från över 50 länder. Ca 35 000 biljetter/dag, totalt ca 120 000 besökare. 85% årligen återkommande gäster som är familjeorienterade och sportintresserade. Världens bästa publik helt enkelt!

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Med ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.
Svensk Simidrott och Svenska Simförbundet erbjuder ett flertal givande möjligheter till samarbeten för företag med inriktning mot såväl B2B som B2C. Intresserad av att synas ihop med ett av Sveriges just nu framgångsrikaste förbund? Kontakta oss på More SPACE, så diskuterar vi!
Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp
More SPACE kan tack vare sitt uppdrag från Skidskytteförbundet erbjuda partnerskap med skidskyttelandslaget. Att exponeras och aktiveras ihop med ett av Sveriges folkkäraste landslag skänker positiva associationer till ditt företag.

More SPACE Nordic AB

Kungsportavenyn 21
Box 3116
400 10 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy