SVT SPORT

SVT är den brusfria kanalen för dig som vill nå din målgrupp med trovärdighet. Detta bevisas inte minst av den senaste undersökningen från SOM-institutet vid Göteborgs universitet, där SVT har den högsta trovärdigheten av alla uppmätta medier. Detta bekräftas år efter år, eftersom SVT alltid rankas högst av de svenska stora tv-kanalerna.

Programsponsring i SVT är kostnadseffektivt. Det gäller för större företag som vill synas i samband med OS eller VM, men även för mindre företag som vill nå sin nischade målgrupp. Inom SVT finns alla möjligheter att synas, från enskilda evenemang till serier över en hel säsong. Punktinsatser eller kontinuitet, valet är ditt.

More SPACE är sedan 2006 SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap.

Svensk Simidrott och Svenska Simförbundet erbjuder ett flertal givande möjligheter till samarbeten för företag med inriktning mot såväl B2B som B2C. Intresserad av att synas ihop med ett av Sveriges just nu framgångsrikaste förbund? Kontakta oss på More SPACE, så diskuterar vi!
Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?
Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp
More SPACE kan tack vare sitt uppdrag från Skidskytteförbundet erbjuda partnerskap med skidskyttelandslaget. Att exponeras och aktiveras ihop med ett av Sveriges folkkäraste landslag skänker positiva associationer till ditt företag.

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy