SVENSKA SKIDSKYTTEFÖRBUNDET

Skidskyttelandslaget har under de senaste åren blivit ett av Sveriges mest folkkära landslag.

Med tittarsiffror på över miljonen är exponering på skidskyttarnas dräkter ett utmärkt tillfälle att synas. Vårt samarbete med förbundet innehåller paketlösningar för sponsorer och leverantörer som vill förknippas med ett av Sveriges mest folkkära landslag.

More SPACE fungerar som Skidskytteförbundets förlängda arm ut mot marknaden och erbjuder partnerskap med Skidskyttelandslaget.

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Med ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.
Svensk Simidrott och Svenska Simförbundet erbjuder ett flertal givande möjligheter till samarbeten för företag med inriktning mot såväl B2B som B2C. Intresserad av att synas ihop med ett av Sveriges just nu framgångsrikaste förbund? Kontakta oss på More SPACE, så diskuterar vi!
Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?
Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy