SVENSK SIMIDROTT

Svenska Simförbundet tillhör ett av landets mest framgångsrika idrottsförbund med ett stort antal medaljer från såväl OS-, VM- som EM tävlingar under en lång räcka av år. Med över 170.000 medlemmar, ca.1 miljon regelbundna sim-motionärer och totalt 35 miljoner besök i landets simhallar tillhör simsporten en av de allra största ”folkrörelserna”. Svensk Simidrott omfattar även Vattenpolo, Simhopp, Öppet Vatten och Konstsim. Förutom det rent idrottsliga är simkunnigheten en central del i verksamheten. Vårt samarbete med Svenska Simförbundet ger sponsorer och leverantörer möjlighet att såväl förknippas med ett av Sveriges mest framgångsrika landslag (elit) som att marknadsföra sig till klubbar (bredd) och att profilera sig i olika simkunnighetsprojekt.  

More SPACE fungerar som agent mot marknaden och erbjuder skräddarsydda partnerskap med Svenska Simförbundet.

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Med ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.
Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?
Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp
More SPACE kan tack vare sitt uppdrag från Skidskytteförbundet erbjuda partnerskap med skidskyttelandslaget. Att exponeras och aktiveras ihop med ett av Sveriges folkkäraste landslag skänker positiva associationer till ditt företag.

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy