SVENSK SIMIDROTT

Svenska Simförbundet tillhör ett av landets mest framgångsrika idrottsförbund med ett stort antal medaljer från såväl OS-, VM- som EM tävlingar under en lång räcka av år. Med över 170.000 medlemmar, ca.1 miljon regelbundna sim-motionärer och totalt 35 miljoner besök i landets simhallar tillhör simsporten en av de allra största ”folkrörelserna”. Svensk Simidrott omfattar även Vattenpolo, Simhopp, Öppet Vatten och Konstsim. Förutom det rent idrottsliga är simkunnigheten en central del i verksamheten. Vårt samarbete med Svenska Simförbundet ger sponsorer och leverantörer möjlighet att såväl förknippas med ett av Sveriges mest framgångsrika landslag (elit) som att marknadsföra sig till klubbar (bredd) och att profilera sig i olika simkunnighetsprojekt.  

More SPACE fungerar som agent mot marknaden och erbjuder skräddarsydda partnerskap med Svenska Simförbundet.

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Med ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.
Sweden Rock Festival är den största, mest välorganiserade och högst rankade festivalen i Sverige. Ett partnerskap med Sweden Rock Festival erbjuder en rad spännande möjligheter att kommunicera med en oerhört lojal och engagerad målgrupp. Hör av dig så berättar vi mer, eller så gör vi ett studiebesök tillsammans på plats?!
Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp
More SPACE kan tack vare sitt uppdrag från Skidskytteförbundet erbjuda partnerskap med skidskyttelandslaget. Att exponeras och aktiveras ihop med ett av Sveriges folkkäraste landslag skänker positiva associationer till ditt företag.

More SPACE Nordic AB

Kungsportavenyn 21
Box 3116
400 10 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy