SKIDSKYTTE VM 2019

Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Samma år och i samma region arrangeras även Alpina VM. 2019 blir därmed ett stort evenemangsår som kommer att erbjuda en rad spännande möjligheter för såväl nationella som internationella företag att möta sin målgrupp.

Men alla riktigt framgångsrika sponsorsatsningar är långsiktiga! Vi skapar därför, tillsammans med Skidskytteförbundet, möjlighter att redan nu kliva på tåget mot VM 2019. Vill ni vara med på den här resan?

Låt oss träffas för att diskutera hur vi, med Skiddkytteförbundet och VM 2019 som verktyg, skapar nytta för ert företag, era kunder och er personal.

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Med ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.
Svensk Simidrott och Svenska Simförbundet erbjuder ett flertal givande möjligheter till samarbeten för företag med inriktning mot såväl B2B som B2C. Intresserad av att synas ihop med ett av Sveriges just nu framgångsrikaste förbund? Kontakta oss på More SPACE, så diskuterar vi!
Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp
More SPACE kan tack vare sitt uppdrag från Skidskytteförbundet erbjuda partnerskap med skidskyttelandslaget. Att exponeras och aktiveras ihop med ett av Sveriges folkkäraste landslag skänker positiva associationer till ditt företag.

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy