NORDEA MASTERS

FAKTA OM NORDEA MASTERS
Nordea Masters 2018 spelas 16-19 augusti på Hills Golf & Sports Club i Mölndal strax utanför Göteborg. Adress Hills väg 2, 43151 Mölndal. www.hillsgolfclub.se Tävlingen ingår som ett årligt event på Europatouren i golf för herrar, och har traditionsenligt spelats sedan 1991, vilket gör eventet till ett av de äldsta i Europa. Senast tävlingen besökte Göteborg med omnejd var 1996 då Forsgårdens GK stod som värd. Tävlingens startfält består av 156 spelare som efter två rundor om 18 hål, kortas ner till 65 spelare (och delning) som spelar ytterligare två rundor innan segraren är korad. Delar två spelare samma resultat efter 72 hål utses vinnaren genom särspel. Tävlingen är ett av Sveriges största idrottsevenemang med 86 100 besökare 2017 när tävlingen spelades på Barsebäck Golf & Country Club.

Nordea Masters får årligen ett brett massmedialt genomslag. Nationellt direktsänds tävlingen i SVT under samtliga tävlingsdagar, totalt ca 25hr som når 11 miljoner tittare. En bred golfpublik nås även genom sändningar i Viasat Golf och Via Play.
Internationellt sänds tävlingen i 55 länder och 70 olika TV-kanaler. 2016 skrevs 1941 artiklar i redaktionell press, med en räckvidd om 142 miljoner läsare

More SPACE är sedan många år SVT:s exklusiva samarbetspartner vid försäljning av programsponsorskap. Programsponsring i SVT är en god investering för de flesta företag. Med ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke för mer än 90 procent av svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.
Svensk Simidrott och Svenska Simförbundet erbjuder ett flertal givande möjligheter till samarbeten för företag med inriktning mot såväl B2B som B2C. Intresserad av att synas ihop med ett av Sveriges just nu framgångsrikaste förbund? Kontakta oss på More SPACE, så diskuterar vi!
Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?
Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Evenemanget erbjuder en mängd spännande möjligheter till partnerskap och sätt att nå en intressant målgrupp
More SPACE kan tack vare sitt uppdrag från Skidskytteförbundet erbjuda partnerskap med skidskyttelandslaget. Att exponeras och aktiveras ihop med ett av Sveriges folkkäraste landslag skänker positiva associationer till ditt företag.

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy