VI SÖKER FLER MEDARBETARE!

FRAMTIDEN!
Det finns idag en stor efterfrågan på bolagets tjänster. Marknaden för sponsring och event är stabilt ökande, till skillnad från många traditionella medier och reklamkanaler. Det gör det till en marknadsmässigt intressant nisch att befinna sig i. Det är dessutom väldigt kul att jobba i upplevelsebranschen. Engagemang, hjärta och möten mellan människor är ingredienser som förgyller vår arbetsvardag. Ett privilegium om du frågar mig och en anledning så god som någon att vilja jobba här!

Vi har som bolag alltid haft ambitionen att jobba med relativt få uppdrag av långsiktig karraktär. Det har vi lyckats bra med vilket bevisas av  våra samarbeten med Sveriges Television (11 år) och Skidskytteförbundet (10 år) som bildar en bra bas i vår verksamhet. Efter många år av stabil verksamhet och god lönsamhet vill vi nu gå in i en mer expansiv fas. Med två nya uppdrag, Simförbundet och ridsportevenemanget Global Champions Tour, på plats och fler på gång in så ser det ljust ut fram över. Därför söker vi nu nya medarbetare. Är du en av dem?

VI ERBJUDER...
En modern arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och fritt arbetssätt där du får utifrån eget ansvar driver processer självständigt. Moderna administrativa system och arbetsredskap. Det är högt i tak och möjligheter till utbyte av kompetens och idéer med kollegor är stora. Vid behov finns coaching från ledningen som ett stöd i det dagliga arbetet. Rollen som KAM innebär många spännande uch utvecklande möten med människor och organisationer där vi diskuterar lösningar på deras sälj-/marknads-/kommunikationsbehov med sponsring och media som plattform. Då våra uppdrag oftast är sportrelaterade så är det en fördel för dig och du är intresserad av sport... dock inget krav från oss då det är ett gott affärsmannaskap som gör att du kommer att lyckas hos oss.

VI SÖKER PERSONER MED…
- Erfarenhet av, och dokumenterat goda resultat från, komplex försäljning, helst inom media, sponsring eller event.
- Minst 5 års försäljningserfarenhet av uppsökande och personlig försäljning.
- Tidigare erfarenhet av eget kund- och budgetansvar.
- Utbildning inom och/eller erfarenhet av marknadsföring.
- Tävlingsinstinkt. Gärna aktiv inom någon idrott, nu eller tidigare.
- Social förmåga och eget driv.

Låter det intressant, känner du igen dig? Lyft luren så pratar vi om det!
VD Lars Odbjer, 0733-209900

Kommande evenemang

mars 2019

SKIDSKYTTE VM 2019

Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy