OS i London 2012

2012-07-27 till 2012-08-12

 

VÄRLDENS STÖRSTA EVENEMANG!

Det finns stora tävlingar och mästerskap, och så finns de Olympiska Spelen. Större än så kan ett evenemang inte bli.

Nästa år arrangeras de 30:e moderna Olympiska Spelen i London. OS är det största idrottsevenemanget i världen räknat efter antalet deltagande länder och aktiva idrottare, med 205 nationer, 10 500 aktiva och 26 sporter med totalt 302 grenar.

För de tävlande är OS den största och mest prestigefyllda tävling de får uppleva. För alla oss andra innebär det en gigantisk idrottsfest. Hela världen kommer att följa dramatiken och spänningen när drömmar krossas och förverkligas i jakten på medaljerna.

Sommar-OS i London kommer är också SVT:s största satsning någonsin. Vi är därför stolta över att kunna erbjuda dig att medverka och synas som programsponsor till världens finaste idrottsevenemang.
Ett programsponsorskap på SVT i samband med Olympiska Spelen innebär att ditt varumärke exponeras för 90 procent av svenska folket. Dessutom i den trovärdigaste mediemiljön helt fri från övrig reklam.
OBS! Såväl för- som eftermätning (varumärke/kännedom) ingår!

Kontakta någon i vårt SVT-team för mer information.
 

Kort fakta:
- 27 juli – 12 augusti


- Cirka 1100 sändningstimmar, varav ca 600 timmar i broadcast, absoluta merparten på SVT1 (OS-kanalen) och 500 timmar webbexklusivt (SVT Play)

- Livesändningar på TV sänds parallellt på SVT-play. Arrangemanget kan följas på datorn, i mobiltelefoner och på surfplattor!

- Största onlinesatsningen någonsin med 12 parallella livesändningar på webben och upp till 6 sändningar i mobilen


- Logoexponering på SVT:s special-hemsida för OS 2012


- Allt sänds från London, inklusive studioprogram


- Två större studioprogram per kväll (primetime)


- Programledare är André Pops

 

Kommande evenemang

mars 2019

SKIDSKYTTE VM 2019

Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy