Fotbolls EM 2016, i SVT

2016-06-10 till 2016-07-10

SVT sänder EM 2016

Exponering i samband med årets största evenemang, Fotbolls EM i Frankrike 2016

SVT sänder 25 av matcherna och däribland två av Sveriges matcher. Kring dessa matcher kommer vi att få ta del av upp- och nedsnack i SVT:s magasin-/studioprogram. I soffan hittar vi, som vanligt, kunniga programledare och expertkommentatorer vilka garanterar sedvanligt hög SVT-nivå på sändningarna. Vi erbjuder Programsponsorskap kring dessa studio- och magasinsprogram. Ta chansen och låt ditt varumärke synas för hela svenska folket i en positiv, trovärdig och brusfri miljö. Endast fem platser erbjuds till marknaden och branschexklusivitet garanteras.

De totalt28 sändningarna omgärdas av exponeringar via sk billboards. Totalt 56 st. Samtliga sändningar sänds parallellt på svtplay och även där exponeras alla billboards. Estimatet för tittandet är 800 000 personer vilket totalt sett kommer att ge alla Programsponsorer en mycket god exponering med rejäl kännedomsökning som följd. Dessutom kan vi, när vi mäter effekten, konstatera att de varumärken som exponeras i SVT-miljö kring dessa populära sportevenemang erhåller en ökad likeability. Majoriteten av tittarna tycker att det är positivt med programsponsorskap. I vilken annan miljö har tittaren den attityden?

Kontakta oss för mer info.

Kommande evenemang

juni 2019

SWEDEN ROCK FESTIVAL

Sweden Rock Festival är den största, mest välorganiserade och högst rankade festivalen i Sverige. Ett partnerskap med Sweden Rock Festival erbjuder en rad spännande möjligheter att kommunicera med en oerhört lojal och engagerad målgrupp. Hör av dig så berättar vi mer, eller så gör vi ett studiebesök tillsammans på plats?!

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se
Integritetspolicy