Vinterstudion i SVT

2016-10-01 till 2017-03-30

Vinterstudion gjorde sin debut i svenskarnas tv-apparater 2007 och har gjort stor succé! Vinterstudion har dominerat tv-tittandet under vinterhalvåret sedan starten, inte konstigt kanske med tanke på att det totalt sänds ca 300 timmar från skidskyttearenor längdspår och branta pister.

Idén är enkel: en trevlig och folklig programledare så som André Pops, Yvette Hermundstad. Vid sin sida har de t ex Kristallenvinnaren Johanna Ojala och många andra erfarna och folkkära experter såsom Magdalena Forsberg och Pernilla Wiberg.

Satsningen på Vinterstudion fortsätter givetvis även vintern 2016/2017 med start i november. Programledare André Pops kommer tillsammans med välkända expertkommentatorer följa världscupen i alpint, skidskytte och längd inklusive den omåttligt populära Tour de Ski. Säsongen innehåller äve tre st VM (Skidskytte, Längd och Freestyle)

Låt ditt varumärke får en rejäl kännedomsökning genom att låta sig exponeras i denna trovärdiga och brusfria miljö.

 

Kommande evenemang

februari 2018

GOTHENBURG HORSE SHOW 2018

Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Kontakta oss för mer info och/eller diskussion. Vi skräddarsyr din lösning!

juni 2018

FIFA World Cup Russia 2018

SVT sänder 32 matcher från VM i Fotboll för herrar. Möjligheter till exponering i direkt anslutning till matcherna finns. (före, under och efter) Kontakta oss för mer information om programsponsorskap kring sändningarna..

augusti 2018

NORDEA MASTERS 2018

Nu är det klart att Hills Golf & Sports Club i Göteborg drar det längsta strået kring Europatourtävlingen för herrar, som nästa år spelas 16-19 augusti. Vi kan erbjuda sponsorpaket på alla nivåer. Kontakta oss gärna för mer info.

mars 2019

Skidskytte VM 2019

Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se