Nordea Masters 2016, i SVT

2016-06-02 till 2016-06-05

2-5 juni spelas Nordea Masters på Bro Hof, som åter står värd för denna anrika tävling. Flertalet av våra svenska stjärnor kommer, bl a Henrik Stenson och tvåfaldige vinnaren Alexander Norén. Bland de internationella storspelarna gläds vi åt att Lee Westwood åter är på plats. Kanske han tar sin 4:e seger på svensk mark? SVT sänder såklart och du har möjligheten att exponera ditt varumärke synas i denna exklusiva miljö.

Programsponsorskap i SVT är ett effektivt sätt att öka kännedom och skapa positiv association till varumärket. Att synas runt Nordea Masters innebär 16 exponeringar i SVT:s i övrigt reklamfria miljö. Allt vi behöver är er logo och en kort speakertext, sedan fixar vi resten. För info om tittarsiffror och målgrupper samt vilken effekt detta ger, vv kontakta oss. Du finner våra kontaktuppgifter under fliken Medarbetare.

Kommande evenemang

februari 2018

GOTHENBURG HORSE SHOW 2018

Gothenburg Horse Show är med sina 40 år ett av de mest prestigefyllda och populära evenemangen i Ridsportens världscup. Kontakta oss för mer info och/eller diskussion. Vi skräddarsyr din lösning!

juni 2018

FIFA World Cup Russia 2018

SVT sänder 32 matcher från VM i Fotboll för herrar. Möjligheter till exponering i direkt anslutning till matcherna finns. (före, under och efter) Kontakta oss för mer information om programsponsorskap kring sändningarna..

augusti 2018

NORDEA MASTERS 2018

Nu är det klart att Hills Golf & Sports Club i Göteborg drar det längsta strået kring Europatourtävlingen för herrar, som nästa år spelas 16-19 augusti. Vi kan erbjuda sponsorpaket på alla nivåer. Kontakta oss gärna för mer info.

mars 2019

Skidskytte VM 2019

Sverige och Svenska Skidskytteförbundet har fått förtroendet att arrangera VM 2019. Som partner till "Team 2019" finns ett antal olika möjligheter redan nu. Vill ni vara med på den här resan?

More SPACE Nordic AB

c/o Uncle Unicorn
Norra Allégatan 5
413 01 Göteborg

info [at] morespace [dot] se
faktura [at] morespace [dot] se
www.morespace.se